Vendégkönyv

Írjon nekünk!
2015.12.05. 05:11 Gyóllai Géza

Harmadszori látogatásunk után is csak csupa jót tudunk mondani. Teljes mértékü volt a kiszolgálás, az ellátás tökéletes.A személyzet udvariassága és kedvessége, az egész épületben uralkodó tisztaság is tökéletes volt. Az éttermi személyzet kedvessége, az étel finomsága és változatosságáról is csak csupa jót tudunk mondani.
Összeségében ismételten nagyon megvagyunk elégedve mindennel, és jól éreztük magunkat. Géza

2015.11.29. 21:08 Jànos

Csodàs a szàllodàjuk!Orszàgszerte jó pàr tapasztalattal rendelkezem szàllàshelyekkel kapcsolatban de a Martfűi termàl hotelt többszörösen kiemelném!Jópàr éve rendszeresen visszalàtogatok ha tehetem.Tiszta,kellemes szobàk,szuper fürdő,kedves személyzet.Személyzettel kapcsolatban csak egy észrevételem van,az étteremből rettentően hiànyolom a régen "megszokott" szuper csapatot.Kicserélődtek az emberek,csak a két "kapitányt"làtni màr.Nemtudom mi történhetett ritka jó hangulatú igazi vendéglàtós csapat volt.A mostani személyzet is szuper természetesen.Kiérdemelne a szàlloda még pàr csillagot!

2015.08.22. 18:42 Pfeifer Tímea

4napot töltöttünk párommal a Hotelben,nagyon jól éreztük magunkat!
Igényes,tiszta szoba,kellemes wellness részleg és udvarias személyzet fogadott minket.
Az ételek finomak és bőségesek voltak,a személyzet kedves,tapintatos és segítőkész volt.
A többféle kinti+benti medencék és a wellness részleg tökéletesen kielégítette pihenés iránti elvárásainkat.
Nagyon tetszett,hogy a hotelből(akár egy köntösben)folyosón keresztül el lehet jutni a wellness-részre és az uszodába.
A kinti thermál medencék pedig csak 1-2 lépésre vannak az ajtótól.
Külön köszönjük a masszőrhölgy ANITA áldásos munkáját,ami után a vállam és a derekam is új életre kelt!
Szívből ajánlom Mindenkinek,aki kellemes és nyugodt pihenésre vágyik!
Ajánlani fogjuk ismerőseinknek,barátainknak és biztosan visszatérő vendégek leszünk mi is!
További sok sikert kívánunk a Hotel minden munkatársának!
Pfeifer Tímea és Horváth József
Budapest

2015.06.01. 08:49 Őri Béláné

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk Önöknél, nagyon tiszta a szálloda, mind a medencék, nyugodt környezet, finom ételek. Remélem lesz még szerencsénk visszamenni Önökhöz.

2015.02.22. 17:20 Krankovics Mihály

Már harmadjára voltunk itt , és mindig nagyon jól éreztük magunkat a feleségemmel . Minden szuper , a szobák , az étterem , a welnes és az uszoda ! Jövőre megint jövünk ! Köszönjük minden dolgozójuk figyelmes munkavégzésüket ! Tisztelettel : Krankovics Mihály és Mihályné

2015.02.13. 13:58 Pálmai Attila

Már harmadik éve járunk ide, de ennél jobbat még nem találtunk idehaza ! Mindenhol jó, de legjobb Martfűn !!!!!!!!!!!!!!!!

2015.02.03. 11:47 Ilona

A kedvenc szállodánk,férjemmel már 8x töltöttünk itt pár napot.Nagyon jó az étel,csendes,tiszta a hotel,jó a fürdő.Kellemes pihenést nyújt,minden igényt kielégít!

2015.01.31. 18:00 Barócsi János

Ma tudtam meg, hogy a műszaki hibák miatti időkorlátmentes időszakot vezettek be. Önzetlen, nagyvonalú gesztusnak tartom ezt az intézkedést, és bár eddig is teljesen elégedett voltam minden szolgáltatásukkal, ezentúl még inkább népszerűsíteni fogom a fürdőt ismerőseim körében. További jó munkát kívánok!

2014.11.04. 11:20 Bartus Imréné

Ötödik alkalommal töltöttük szabadságunkat a szállodában.Ismét nagyon jól éreztük magunkat.Köszönjük a szálloda és a hozzá tartozó kiszolgáló egységek munkatársainak,hogy ezt biztosítják a vendégeknek!Mindenkinek ajánljuk,ha tehetik próbálják ki.

2014.08.18. 11:13 anna

Ez a legjobb fürdő mindig megmarad az emlékeimbem