Európai Únió, Széchenyi 2020
Európai Únió, Széchenyi 2020

MARTFU, THE SYMPHONY
OF HEALTH

Opening Hours

Please check our opening hours before you visit as they are subject to change during times of special events. To find out more about the actual opening times of our facilities click on the link below.

Find out more

Programs And Events


We could not find active program

Restaurant

Located in the hotel, the Thermal Restaurant Martfu is known for its delicious national and international cuisine and friendly atmosphere. For the actual menu and opening hours please click on the link below. (Opening hours may vary in times of special events.)

Menüajánlatunk
hotelstars.eu

BOOK NOW ONE OF THE FOUR DIFFERENT TYPES OF ACCOMODATIONS OR CHOOSE BETWEEN OUR SPECIAL PACKAGES

Packages Ask for an offer Sport camps

WELCOME TO THE MARTFU SPA RESORT

2005 júniusában nyitotta meg kapuit a szolnok melletti Martfűn a Termál SPA, mely hamarosan a környékbeli és messzebbről érkező vendégek kedvenc kikapcsolódása lett. A termál vízhez kapcsolódóan folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat és mára 4 féle szállás, komplett konferencia és vendéglátási szolgáltatásokkal bővült palettánk. Büszkék vagyunk visszatérő vendégeink elégedettségére és az új látogatóink kellemes meglepődésére is. Tegyen próbára minket Ön is.

Contact

Martfű Termál SPA
5435 Martfű, Ifjúság út 2.
Tel:56/452-416
Fax:56/580-519
E-mail:info@spamedical.hu

Route Planning

Medical Water

The main features
of our qualified
thermal water spa
and
nurturing
our Medical Center:

  • hydrogen,
  • sodium chloride,
  • iodine, bromine, fluoride
  • Temperature: 61,5 °C
  • PH 8,03
  • All minerals: 2.936 mg/l
Learn more

Gallery

More

FAQ – Frequently Asked Questions

Learn more
We could not find active news

SPECIAL OFFERS AND PACKAGES

Wellness Days

3 days, 2 nights
From 14.625.- HUF / person / night
Érvényes: Visszavonásig

Senior Refreshment

5 days, 4 nights
From 17.200.- HUF / person/ free night opportunity
Érvényes: Visszavonásig

Family vacation

3 days, 2 nights or 5 days, 4 nights
From 11.100.-HUF / person / night
Érvényes: Visszavonásig

THEY SAID IT ABOUT US

Nyugalmas nyár végi feltöltődés Termalhotel Martfu értékelése Függőben lévő értékelés Gyönyörű és nyugodt környezet fogadja az ide érkező pihenni vágyókat. A szoba tiszta, barátságos és tágas, a személyzet kedves, figyelmes, becsületes és segítőkész. A nap végén a strand egyik padján felejtettem a szemüvegem, ám a medence mester megtalálta és leadta a fürdő pénztárba, amiért mérhetetlenül hálás vagyok nekik! A konyha remek, ízletes, a svédasztalt folyamatosan töltik a legnagyobb forgalomban is. A strand, a medencék és a környékük is rendezett, minden a vendégek kényelmét szolgálja. Sok pad, asztal, virágok, fák, bokrok. Ajánlom látogassanak el a gyönyörű Martfűre!

Csodálatos 4 éjszakát töltöttünk a bungalóban(bár első nap volt egykis hangya gondunk) nagyon KLASSZ volt a víz medencékben nagyon jó hogy külömböző hőmérsékletűek, tetszik a tisztaság,fent a büfénél tetszett a gyors kiszolgálás,finom és ízletes a menü

Tökéletes 4 napot töltöttünk el a szállodában és a fürdőben! Martfű nagyon szép, az itt lakók gondosan ügyelnek a környezetre! Egy élmény volt!

READ ALL REVIEWS