Európai Únió, Széchenyi 2020
Európai Únió, Széchenyi 2020

Martfű Apartmanházak

NTAK azonosító: KE20000337


A Feldobox apartmanokba szóló utalványok beválthatók a szállodába is.
Bármely kedvezményes csomagajánlat foglalása esetén a különbözeti díj megfizetése esetén foglalható,
a 30 napos határidő figyelembe vételével.A horgásztó partján 12 apartman szoba található, melyek közül 1 db mozgáskorlátozott vendégek részére lett kialakítva. A szálláshelyek 2-4-5 fő elhelyezésére alkalmas.

Az épületek felszereltsége: edények, létszámnak megfelelő számú evőeszközökkel ellátott kis konyha, hűtőgép, takarító eszköz, ágynemű, tűzhely, saját WC-fürdőszoba, fűtés (télen is lakható), klíma (opcionális), televízió, kerti garnitúra. A telepített tóban lehetőség van horgászásra (bővebb információért kattintson IDE


Szolgáltatások a szálláshelyen
Törölköző, végtakarítás (és heti takarítás), hetente ágyneműcsere. Vendégeink a Martfű Termál SPA minden szolgáltatását igénybe vehetik. A térítési díjakat aktuális árjegyzékünk tartalmazza. 

Apartmanok 2 fő részére /20.000Ft/2fő részére (5 db apartmanház)         
Az egy légterű konyha-étkező-szoba helyiségből, előtérből álló szállástípus fürdőszobái zuhanyzóval felszereltek. Az apartmanok egymás mellett helyezkednek el, nyugati fekvésű terasszal rendelkeznek. Felár ellenében a légkondicionáló kapcsolható. Egy apartman akadálymentesített, 2 db összenyitható.


Apartman (kisbungaló) 2-3 főre/ 26.000Ft/2fő/éj (4 db kisbungaló)
A franciaággyal, szekrénnyel és éjjeliszekrény felszerelt hálószoba az egy légterű konyha-étkező- nappali helyiségből nyílik. A  nappaliban kihúzható fekhellyé alakítható ülőgarnitúra van. A fürdőszoba és előtér kialakítása megegyezik az apartmanokéval. Felár ellenében a légkondicionáló kapcsolható. Önálló gázfűtésű. Fedett terasza bútorozott. Parkolási lehetőség közvetlenül a bungalók előtt.


Apartman (nagybungaló) 4-5 főre / 34.000Ft/éj/4fő (3 db nagybungaló)
A szálláshely kialakítás mint a kisbungalóké, de 2db hálószobával rendelkezik.