Európai Únió, Széchenyi 2020
Európai Únió, Széchenyi 2020

Vendégkönyv

Írjon nekünk!
2020.08.30. 19:20 Farkas Mária

Nyugalmas nyár végi feltöltődés
Termalhotel Martfu értékelése
Függőben lévő értékelés
Gyönyörű és nyugodt környezet fogadja az ide érkező pihenni vágyókat. A szoba tiszta, barátságos és tágas, a személyzet kedves, figyelmes, becsületes és segítőkész. A nap végén a strand egyik padján felejtettem a szemüvegem, ám a medence mester megtalálta és leadta a fürdő pénztárba, amiért mérhetetlenül hálás vagyok nekik! A konyha remek, ízletes, a svédasztalt folyamatosan töltik a legnagyobb forgalomban is. A strand, a medencék és a környékük is rendezett, minden a vendégek kényelmét szolgálja. Sok pad, asztal, virágok, fák, bokrok. Ajánlom látogassanak el a gyönyörű Martfűre!

2019.05.28. 16:48 Postás

Csodálatos 4 éjszakát töltöttünk a bungalóban(bár első nap volt egykis hangya gondunk) nagyon KLASSZ volt a víz medencékben nagyon jó hogy külömböző hőmérsékletűek, tetszik a tisztaság,fent a büfénél tetszett a gyors kiszolgálás,finom és ízletes a menü

2019.04.24. 09:49 Edit

Tökéletes 4 napot töltöttünk el a szállodában és a fürdőben! Martfű nagyon szép, az itt lakók gondosan ügyelnek a környezetre! Egy élmény volt!

2019.02.15. 16:24 Gyöngyi

Több éve már, hogy pihenésünk helyéül ezt a szállodát és a fürdőt választjuk! Tavaly kétszer is voltunk! Mindennel nagyon megvagyunk elégedve! Tisztaság, tágas szobák, jó ételek! Az úszómedence a férjem kedvence, az enyém pedig a kinti gyógyvizes medence, ami mindig isteni meleg! Kutyabarát szállás, így legutóbb kedvencünkkel érkeztünk!A skandináv wellness pedig, egy nyugodt zuga a fürdőnek! Aki szeret szaunázni, szereti a masszázst annak ajánlom, hogy ezt a remek helyet válassza!

2018.11.27. 00:12 Szilveszter

A szálló megnyitása kezdetétől járunk fürödni az unokákkal és magunkra is.
A sok elismerés mellett szeretném a negatívumot is megjegyezni.
A tanmedencénél hiába van kitéve az "úszósapka kötelező" felhívás ennek ellenére sok szülő sőt az úszó oktató sem visel úszósapkát. Előfordult hogy hogy az unokám hajszálat szippantott be, de előfordult hogy a kezemre ragadt rá. ( Erre lehetne felhívni a vendégek figyelmét már a pénztárnál a beléptető óra mellé adva kis tájékoztatót, és olcsó úszó sapkát is lehetne árulni.Lehet hogy most is van de nincs a vendégek figyelme felhíva a lehetőségre.
Sok esetben láttam hogy utcai cipőben járkálnak a belső medencék körül.
Más észrevételem még: a gyógymedencénél a lecsüngő elszáradt virágok eléggé visszataszító látványt nyújtanak. Tudom hogy ennek a pára az oka.Lehetne megújítani vagy már olyan szép dekoratív mű zöldeket lehet kapni, hogy nem is lehet igazán megkülönböztetni az élő növénytől.
Ezen észrevételek ellenére szívesen járunk fürödni.

Üdvözlettel: Nagyik és unokái

2018.09.17. 08:27 irén kalmár

Szeptemberben 10 napot töltöttünk ebben a kellemes, emberbarát környezetben. A gyógyviz és a személyzet csodálatosak, udvarias kiszolgálás, a személyzet figyelmes.A szobák is tökéletesen megfelelőek!!
A kezelő személyzet akik a gyógyulást segitik is fantasztikusak
figyelmesek.
A svédasztalos reggeli, és vacsora is jó volt / nekünk megfelelt/...

Maga a város is csodálatos,mert tele van fával, jó levegő van, és
ami feltűnő volt, nincs szemét sehol!!?? A szelektív tárolást pedig nem
lehet nem észre venni.Kevés olyan
lakóház van, ahol nincs virág a ház előtt,és gondozzák is !!
Bizonyos, hogy még ide visszatérünk !!! Köszönet mindenért...

2018.07.22. 19:53 Rita

Szuper minden.

2017.07.15. 20:46 Éva és Tibor és Luca unokával

Először jártunk a hotelben, 3 éjszakát töltöttünk el Önöknél ezen a héten. Nagyon örültünk, hogy ezt a hotelt választottuk erre a kis pihenésre az unokánkkal. Mindennel meg voltunk elégedve. Nagyon jól éreztük magunkat. Ami a legjobban megfogott, a rend és tisztaság, valamint az udvarias és segítőkész személyzet. Reméljük lesz még módunk Önöknél pihenni. Talán még ez évben visszatérünk.

2017.06.24. 10:50 Jagoschitz család

5 éve visszajáró vendégek vagyunk, és maximálisan elégedett vagyunk MINDENNEL! Bátran ajánljuk MINDENKINEK!!!

2017.03.18. 18:24 Klára,Ágnes,Eszter

3 napot töltöttunk el.Tökéletes a szállás,tiszta,kellemes.A welnesz részlegről ámuldoztunk.Nagyon szuper volt.Fantasztikus volt minden!!!!!!!!!!!!!!!!!