Európai Únió, Széchenyi 2020
Európai Únió, Széchenyi 2020

Fürdő és medencék


A Martfű Gyógyfürdő és Uszoda:

Fürdőnk különleges párosítást ígér látogatóinknak. Gyógyulás, pihenés, aktív kikapcsolódás, sport egy helyen. A fürdő közvetlen összeköttetésben áll a szállodával, gyógyászati és wellness részleggel.
Jó időben a kiváló minőségű strandsportpályák igazi kikapcsolódást biztosítanak.  Fedett téri büfénk az uszoda galériáján található, de jó időben az udvari Strandbüfé és az étterem Platán udvara áll rendelkezésre. Pihenő/napozó ágyak bérelhetők.
 

 
Úszómedence

Beltéri 33m-es sportmedencénk az aktív pihenés mellett a profi sport számára is megfelelő teret biztosít. A 3 m magas trambulinról leugrani igazi bátorság próba. A 4 m-es vízmélység a kezdő búvárok számára jelent biztonságos oktató terepet. A medence 6 úszósávval felfestett, vízilabda kapukkal, védőhálóval felszerelt. A medencében úszósapka használata kötelező.
 

 
vízmélység:        2,2 m – 3,95 m
vízhőfok:             26-28 °C
 
Tanmedence

Beltéri medence 1m-es vízmélysége az úszni nem tudók számára is biztonságos fürdési lehetőséget nyújt. Alkalmanként vízitorna, aquafitness órák. A medencében úszósapka használata kötelező.


 
vízmélység:        1 m – 1,1 m
vízhőfok:             30 - 32 °C
 
Pancsoló medence (beltéri)

A színes csempével kialakított, szökőkúttal ellátott medence a gyerekek „viziparadicsoma”. A medence 10 éves korig használható, kisgyermekek részére kizárólag úszópelenkával. A medencében a szülők csak állva kísérhetik gyermekeiket, a medencébe ülniük, feküdniük nem megengedett!


 
vízmélység:        0,15 m – 0,45 m
vízhőfok:             32- 34 °C
 
Pancsoló medence (kültéri)

A medence szezonálisan működik. Az erős naptól a gyermekeket árnyékoló védi. A medence 10 éves korig használható, kisgyermekek részére kizárólag úszópelenkával. A medencében a szülők csak állva kísérhetik gyermekeiket, a medencébe ülniük, feküdniük nem megengedett!


 
vízmélység:        0,5 m
vízhőfok:             32 0C – 34 °C

I.-II. Gyógymedence

Beltéri gyógyvizes medencéink különböző élményelemekkel, fekvő és ülőpadokkal vannak felszerelve.


 
vízmélység:        1 m
vízhőfok:             32 - 35 °C / 35 – 37 °C
 
III. Gyógymedence

A pihenést a két oldalon elhelyezkedő napozó lépcső biztosítja. A medencében sakkasztal található. A medence egy része a tűző naptól árnyékolóval védett.


 
vízmélység:        1 m
vízhőfok:             36 - 38 °C
 
IV. Gyógymedence

A medence közepén lévő napozóágy valamint a napozó lépcső kellemes pihenést biztosít. A medencében nyakzuhany kényezteti a vendégeket.


 
vízmélység:        1,2- 1,3 m
vízhőfok:             35 °C