uszoda Uszoda & gyógyvíz

SZÉPEN ÉS EGÉSZSÉGESEN –  PressoSpa 3in1 Nyomásterápiás Hullámmasszázs készülék infra terápiával és izomstimulációval
Tisztuló érfalak, csökkenő zsírpárnák, feszesebb izmok

Ez a modern gép kifejezetten a szervezet nyirokrendszerének edzését célozza. A sűrített levegővel történő masszázs és az infrahő hatására a nyirokkeringés felgyorsul, így a PressoSpa képes lebontani az érfalakról a lerakódásokat, visszaadja az érfalak rugalmasságát, az erek eredeti belső átmérőjét. Ezzel csökkenthető az érszűkület, az ebből eredő magas vérnyomás tünete. Mivel az érfalak tisztulnak a különböző keringési problémák is javulnak. Rendszeres használattal akár meg is előzhetőek az olyan, gyakori tünetek, mint az ödéma, visszértágulat vagy nyirokpangás. 

Ezek mellett a PressoSpa kiváló kiegészítő kezelés más, célzott alakformáló gépi kezeléseinkhez is. Az infravörös karcsúsító funkció felgyorsítja a test természetes anyagcseréjét súlycsökkenéshez vezetve, így egy 30 perces kezelés alatt akár 400-600 kalória is eltűnhet! A PressoSpa harmadik, elektromos Izomstimulációs funkciója pedig a hatékony testfeszesítésben segít, vagyis végezhető vele fenékemelés, kar-, has- és combfeszesítés is.

Ajánlott: ödémára, sok állással járó munkavégzés esetén, mozgáshiányos életmód, túlsúly, cellulit (narancsbőr) esetén, felhalmozódott salakanyagok kiürítésére, nyirokrendszer betegség esetén, vénás-keringési rendellenességek esetén, alakformáló kezeléseknél a zsír kiürítésére.

A kezelés ideje: 30 perc, heti 2-3 alkalom (de akár minden nap), 1 kúra 8-10 alkalom 

Fontos a kezelés után bőséges vízbevitel.

Innovatív testformáló gépeink egymással kombinálva is használhatóak a hatásosabb eredmény érdekében, az önnek megfelelő kombinációk összeállításához kérje kozmetikus szakértőnk javaslatát.

SIMA FESZESSÉG, HATÁROZOTT FORMÁK – EndoTight Body feszesítő és cellulitkezelő gép

A narancsbőr a legtöbb nő testén megjelenik és nem csak esztétikai problémát, de súlyos önbizalomhiányt is okoz. A narancsbőr legfőbb oka az elégtelen vér- és nyirokkeringés, mely a zsírszövetek göbös felhalmozódását, a zsírsejtek közötti méreganyagok lerakódását és folyadékvisszatartását okozza. 

Az EndoTight Body a teljes testet kezeli, kifejezetten a narancsbőr okaira hatva helyreállítja a formákat és kisimítja a bőrt. A kompressziós mikrovibrációt célzottan a laza szövetek feszesítésére tervezték, ezért nem csak a narancsbőr, de az öregedés hatására meglazuló bőrt is eredményesen feltölti, feszesíti a kritikus has, fenék és kar területeken azáltal, hogy hatására a kollagén termelés gyorsul, a szövetek oxigén ellátása növekszik, a kötőszövet erősödik.

Mindezekkel együtt javítja a nyirok- és vérkeringést is, így jelentős élettani javulást is eredményez. Segítség a vizesedésre, az ödéma megszüntetésére is.

Annak ajánljuk, akinek makacs cellulit jelentkezik a comb, fenék, kar területeken, hajlamos a vizesedésre.

Kezelési ideje: kb. 30 perc, heti 3-4 alkalom, 1 kúra 2-3 hét.

Fontos a kezelés után bőséges vízbevitel, szauna használat.

Innovatív testformáló gépeink egymással kombinálva is használhatóak a hatásosabb eredmény érdekében, az önnek megfelelő kombinációk összeállításához kérje kozmetikus szakértőnk javaslatát.