SPA szolgáltatások

A tornákra érkezőknek kötelező a bejelentkezés, amit megtehet személyesen vagy telefonon (56/580-570) a fürdőpénztárban!
A tornákon való részvételhez a fürdőbelépő megvásárlása szükséges! (A hotel szállóvendégeinek csak be kell jelentkezniük.)
Vízitorna: idősebbeknek, fiataloknak és fogyni vágyóknak egyaránt ajánlott. Gyorsítja az anyagcserét, javítja a keringési rendszert, fejleszti az egyensúlyérzéket, erősíti az izomzatot, és kíméletes az ízületekre nézve.
    Időtartam: 15-20 perc.
    Helyszín: tanmedence.
(TB kezelés)


Légzőtorna: idősebbeknek és fiatalabbaknak egyaránt ajánlott. Enyhíti az asztmát, allergiát, náthát, egyéb légúti megbetegedéseket, növeli a vitálkapacitást.
    Időtartama: 15-20 perc.
    Helyszín: sóbarlang.
   Előzetes bejelentkezés szükséges.


Gerinctréning: idősebbeknek és fiataloknak egyaránt ajánlott. Megfelelő izomfűző kialakítása a gerinc stabilitása céljából, felületes és mély hátizmok erősítése, hasizom erősítése, tartásjavító gyakorlatok, gerinckímélő életmód megtanulása.
    Időtartama: 50-60 perc.
    Helyszín: fitness terem/konferencia terem.
   Előzetes bejelentkezés szükséges.


Fitball edzés: idősebbeknek és fiataloknak, fogyni vágyóknak ajánlott. Gyorsítja az anyagcserét, javítja a keringési rendszert, fejleszti az egyensúlyérzéket és a koordinációt, erősíti az izomzatot, viszont kíméletes az ízületekre nézve.
    Időtartama: 40-50 perc.
    Helyszín: tornaterem.
   Előzetes bejelentkezés szükséges.


Csúcsforma edzés: középkorúaknak, fiataloknak, és minden fogyni vágyónak ajánlott. Gyorsítja az anyagcserét, javítja a keringési rendszert, erősíti az izomzatot és csökkenti a testsúlyt.
    Időtartama: 40-50 perc.
    Helyszín: tornaterem.
   Előzetes bejelentkezés szükséges.


Játékos gyermektorna: 5-12 éves gyermekeknek ajánlott. Fejleszti a gyermek egyensúlyát, koordinációját, ízületi mozgékonyságát, és javítja a testtartást.
    Időtartama: 40-50 perc.
    Helyszín: tornaterem.
   Előzetes bejelentkezés szükséges.
Fürdőnk medencéi mellett az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe térítésmentesen: 
 
Kondicionáló terem: fürdő - illetve szállóvendégeink által szabadon használható. Felszereltsége megfelel a legmagasabb szintű edzőtáborok részére is.
 
Sóbarlang: kialakítása igazi bányahangulatot idéz. Fürdő- illetve szállóvendégeink által szabadon használható.
 
Homokos sportpályák: strandkézilabda, strandfoci, strandröplabda pályaként is használható.   Évről-évre strandkézilabda bajnokság kerül megrendezésre.  
 
Uszoda téri finn szauna: fürdő - illetve szállóvendégeink által szabadon használható
 
Vízi és szárazföldi tornák: minden korosztály számára elérhető, szakképzett oktatók által vezetett naponta változó programok. 
 
Aquafitness: zenés, ritmusos medencés torna  
 
Légzőtorna a sóbarlangban: közkedvelt program különleges környezetbenTérítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások (térítési díjakat aktuális árjegyzékünk tartalmazza):
 
Skandináv Wellness külön belépővel vehető igénybe. Célunk, hogy a szaunázni szerető és szaunázás szabályait ismerő vendégek nyugodt, csendes környezetben pihenhessenek. A helyiség hangulata, kialakítása, mind a pihenést szolgálja.

 • finn szauna
 • infraszauna
 • gőzkabin
 • bioszauna
 • jégkamra
 • yacuzzi
 • kneipp taposó medence
 • napozóterasz
 • pihenőterek

 

Különféle masszázsok: 

        1. Arcmasszázs - Az arcunk megfelelő ápolása és védelme nagyon fontos férfiak és nők számára egyaránt hisz a legtöbb külső hatás éri. Az arcmasszázs célja a szövetek rugalmasságának és feszességének a megtartása, az öregedési tünetek megszüntetése, kialakulásának késleltetése, arcunk felfrissítése és a feszültség csökkentése! ​
           Javasolt kezelési idő: 20 perc - 2400 Ft


        2. Gyógymasszázs - Reumatológia-, ortopédiai-, belgyógyászati betegségek kezelésére alkalmas masszázstechnika. A kezelések célzottan történnek. Többnyire a megbetegedett testrészt kezeljük a vendég egyéni panaszai alapján. 
           Javasolt kezelési idő: 20 perc - 2400 Ft; 40 perc - 4000 Ft


        3. Frissítő masszázs - A napi stressz leküzdésére manapság kevés időt fordítunk, pedig a hosszú élet titka. Saját egészségünk kovácsai vagyunk,  így igyekezzünk kellő figyelmet szentelni a testünkre és lelkünkre!
 • frissíti a vérkeringést, javítja a szív teljesítményét, fokozza a légzést;
 • felgyorsítja az emésztést, fokozza a kiválasztást, nyugtatja az idegrendszert;
 • elősegíti az elhalt hámsejtek eltávolítását, segíti a bőr rugalmasságának megőrzését;
 • növeli az izmok teljesítményét, erejét, segíti a letapadások és izomgörcsök oldását. 
           Javasolt kezelési idő: 25 perc - 2400 Ft; 50 perc - 4000 Ft


        4. Olivás bőrápoló masszázs - Az olívaolaj a benne található hatóanyagoknak köszönheti bőrszépítő, bőrpuhító hatását. Rendkívül magas az E-vitamin tartalma, ezáltal fiatalító tulajdonságú. Az olívaolaj a bőrrel rokon komponenseket tartalmaz. Védi és táplálja a bőrt, erősíti az immunrendszert, gátolja a mélyrétegű vízvesztést az erősen igénybevett bőr ápolására is kiválóan alkalmas. Olivás bőrápolás az Örök Fiatalságért!  
          Javasolt kezelési idő: 25 perc - 2400 Ft; 50 perc - 4000 Ft


        5. Csokoládé masszázs - A csokoládé masszázs egy igazán mélyen relaxáló, lazító kezelés, melynek során test és lélek egyaránt megszabadulhat minden feszültségtől. Antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja. Emellett hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését.
  
          A csokoládé masszázs javasolt: 
                  - száraz, érett, öregedő bőrre, stressz, idegesség
                  - narancsbőrre, depresszió, fáradékonyság
  
         Javasolt kezelési idő: 50 perc - 5700 Ft


        6. Zsírégető masszázs - Anti cellulit hatású masszírozó krém paprikakivonattal. A paprikakivonat orvosilag bizonyítottan segít a kötőszövetekben lerakódott zsír oldásában, elszállításában. Különleges zsírégető, ezáltal fogyasztó hatását emelhetjük ki. Rendszeres használatával újraépíti az elfáradt, elöregedett bőrt, kitisztítja az ereket és a nyirokrendszert. Használatát ajánljuk fogyókúrázoknak és sportolóknak egyaránt.
         Javasolt kezelési idő: 50 perc - 5700 Ft

A masszázsokra időpontkérés szükséges! Ezt megteheti személyesen vagy telefonon az uszoda pénztáránál (56/580-570) vagy a szálloda recepcióján (56/452-416).Talpreflexológia
 
Iszappakolás
 
Víz alatti sugármasszázs (tangentor)
 
Éjszakai fürdőzés: havonta ismétlődően, szombati napon filmvetítéssel egybekötött éjszakai program

Szauna szeánsz: szezontól függő gyakorisággal éjszakába nyúló szauna program
 
Úszásoktatás: előre egyeztetés esetén
 
Gyógyászati szolgáltatások: bővebb információért kattintson ide