Martfű az
egészség
szimfóniája

Nyitvatartás

Rendezvények, aktuális programok miatt nyitvatartásunk változhat. Az alábbi részletek gombra kattintva tájékozódhat egyes egységeink általános és aktuális nyitvatartásáról.

Részletek

Következő
különleges
programjaink

Aqua Fittness
Pilates óra a Martfű Termál SPA-ban!
Sörárium - Szolnoki Interaktív Sörmúzeum
Tiszakürti Arborétum

Étterem

Éttermünk mindenki előtt nyitva áll! Svédasztalos reggelivel és vacsorával, a’la carte étkezési lehetőséggel, napi menüebéddel várjuk betérő vendégeinket is. Heti menüajánlatunkat az alábbi gombra kattintva tekintheti meg.

Menüajánlatunk
hotelstars.eu

Válasszon 4 különböző
szállásunkból, vagy vegye igénybe
egyedi csomagajánlatainkat

ajánlatok Ajánlatkérés Edzőtáborok

üdvözöljük a martfű termál spa-ban

Élvezze a természet közelségét és tapasztalja meg annak gyógyító erejét!
Látogasson el a Tisza parti kisvárosba, Martfűre! Fedezze fel a folyó vadregényes partját, kerékpározzon a Tájvédelmi körzetben vagy sétáljon végig az egyedülálló Gesztenyefa soron! Ellazulhat fürdőnk különleges élményt nyújtó Skandináv Wellness részlegében, pihenve gyógyulhat a gyógyvíz erejét és szakembereink segítségét kihasználva. Ha sportosabb életre vágyik, úszómedencénkben, fitnesztermünkben edzheti is magát. Itt újra egymásra találhat az egész család. Távol a világ zajától, töltődjön fel energiával, a különlegesen tiszta levegővel, a környezet nyugalmával! Négyféle szálláslehetőséget, komplett konferencia, edzőtábor, rendezvény valamint gyógyászati és wellness szolgáltatást nyújtunk. Büszkék vagyunk visszatérő vendégeink elégedettségére, és új látogatóink kellemes meglepődésére. Tegyen Ön is próbára minket!

elérhetőségeink

Martfű Termál SPA
5435 Martfű, Ifjúság út 2.
Hotel: 56/452-416
Gyógyfürdő: 56/580-570
E-mail:info@spamedical.hu

útvonaltervezés

gyógyvizünk

Gyógyfürdőnket
és
Gyógyászati központunkat
tápláló minősített gyógyvíz főbb
jellemzői:


  • Hidrogénkarbonátos,
  • nátriumkloridos,
  • jódos, brómos, fluoridos

hőmérséklete: 61,5 0 C
PH  8,03


Összes ásványi anyag: 
2.936 mg/l
tudjon meg többet!

Tekintse meg képgalériánkat

tovább

Gyakran feltett kérdések

Tovább

híreink

Drinkbár és bowling

Tekintsék meg a drinkbár és bowling nyitvatartását!

Tovább

híreink

Kinti gyermekmedence üzemelése

Tekintse meg a kinti gyermekmedence szezonális üzemelésének idejét!

Tovább

Kedvezményes ajánlatok

Kényeztető Wellness Napok ->

3 nap, 2 éjszaka
16.250.- Ft / fő / éj-től, Foglaljon 5% kedvezménnyel!
Érvényes: Visszavonásig

Senior Felfrissülés ->

6 nap /4 éj + 1 ajándékéjszaka
Az 5. éjszaka ajándék.
Érvényes: Visszavonásig

Tavaszi Feltöltődés ->

7 nap, 6 éjszaka
10.125.- Ft / fő / éj-től
Érvényes: Visszavonásig

Együtt A Család ->

3 nap, 2 éjszaka
12.500.- Ft / fő / éj -től, Foglaljon 5% kedvezménnyel!
Érvényes: Visszavonásig

Gyógyászati ajánlat ->

9 nap, 8 éjszaka
9.000.- Ft / fő / éj-től
Érvényes: Visszavonásig

Rólunk mondták

Több éve már, hogy pihenésünk helyéül ezt a szállodát és a fürdőt választjuk! Tavaly kétszer is voltunk! Mindennel nagyon megvagyunk elégedve! Tisztaság, tágas szobák, jó ételek! Az úszómedence a férjem kedvence, az enyém pedig a kinti gyógyvizes medence, ami mindig isteni meleg! Kutyabarát szállás, így legutóbb kedvencünkkel érkeztünk!A skandináv wellness pedig, egy nyugodt zuga a fürdőnek! Aki szeret szaunázni, szereti a masszázst annak ajánlom, hogy ezt a remek helyet válassza!

A szálló megnyitása kezdetétől járunk fürödni az unokákkal és magunkra is. A sok elismerés mellett szeretném a negatívumot is megjegyezni. A tanmedencénél hiába van kitéve az "úszósapka kötelező" felhívás ennek ellenére sok szülő sőt az úszó oktató sem visel úszósapkát. Előfordult hogy hogy az unokám hajszálat szippantott be, de előfordult hogy a kezemre ragadt rá. ( Erre lehetne felhívni a vendégek figyelmét már a pénztárnál a beléptető óra mellé adva kis tájékoztatót, és olcsó úszó sapkát is lehetne árulni.Lehet hogy most is van de nincs a vendégek figyelme felhíva a lehetőségre. Sok esetben láttam hogy utcai cipőben járkálnak a belső medencék körül. Más észrevételem még: a gyógymedencénél a lecsüngő elszáradt virágok eléggé visszataszító látványt nyújtanak. Tudom hogy ennek a pára az oka.Lehetne megújítani vagy már olyan szép dekoratív mű zöldeket lehet kapni, hogy nem is lehet igazán megkülönböztetni az élő növénytől. Ezen észrevételek ellenére szívesen járunk fürödni. Üdvözlettel: Nagyik és unokái

Szeptemberben 10 napot töltöttünk ebben a kellemes, emberbarát környezetben. A gyógyviz és a személyzet csodálatosak, udvarias kiszolgálás, a személyzet figyelmes.A szobák is tökéletesen megfelelőek!! A kezelő személyzet akik a gyógyulást segitik is fantasztikusak figyelmesek. A svédasztalos reggeli, és vacsora is jó volt / nekünk megfelelt/... Maga a város is csodálatos,mert tele van fával, jó levegő van, és ami feltűnő volt, nincs szemét sehol!!?? A szelektív tárolást pedig nem lehet nem észre venni.Kevés olyan lakóház van, ahol nincs virág a ház előtt,és gondozzák is !! Bizonyos, hogy még ide visszatérünk !!! Köszönet mindenért...

összes bejegyzés